![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGKSkqief-OyV8mc4Jm73TlUQMyidu0NogpclYYbH_cgFNqcp3ZBeIIHVF0TCmkO8tgEuR-MenGhD9Lmkov25JsN1pqvmZW2ru1ol9VOFDqMA8sCXISJSHtxwvIL0eGrLXi2JCvurgQHA/s400/SajtPlakat.jpg)
Az előadás tartalma:
- A sajt elnevezés eredete
- A sajt története
- A sajt készítése
- Sajtfajták és jellemzőik: Mozzarella, Feta, Camembert, Brie, Trappista, Edami, Gouda, Pannónia, Emmentaler, Parenyica, Parmesan, Roquefort, Munster és sajtkóstolás
A bemutatót be is illesztettem:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése